9 Ιουνίου 2012

Food Festival, 2ο Μέρος

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του Food Festival για παιδιά, που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ετοιμάσαμε με επιτυχία σήμερα την "Υγιεινή Παραμυθοσαλάτα" μας, και με τις τρεις ομάδες (των συνολικά 60 παιδιών) που έλαβαν μέρος.
Όλοι έλεγαν ότι έχουμε το πιο καλό "μενού" από άποψη υγείας και ευτυχώς, τα περισσότερα παιδιά ανταποκρίθηκαν θερμά και άδειασαν τα πιάτα τους.

Χαρήκαμε ιδιαίτερα επειδή γίναμε αφορμή για μερικά παιδιά, όπως μας ενημέρωσαν οι γονείς τους, να φάνε για πρώτη φορά κάποια από τα περιεχόμενα της σαλάτας που ποτέ δεν έτρωγαν ως τώρα, όπως ντομάτα ή ξύδι.

Ο καιρός ήταν ιδιαίτερα ζεστός κι έτσι τα παιδιά διασκέδασαν το πλύσιμο των λαχανικών για τις σαλάτες μας. Έτρεχαν και πηγαινοερχόταν 2 και 3 φορές (κάποια και περισσότερες), για να πλύνουν τις ντομάτες, τα αγγουράκια και τα μαρουλόφυλλα.

Δεχτήκαμε, επίσης, πολλά συγχαρητήρια για τον "πάγκο" μας και για το ιδιαίτερο πρόγραμμα δραστηριότητας που είχαμε ετοιμάσει για τα παιδιά.

Όμως, ιδαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια, αξίζουν στους προθυμότατους Εθελοντές του Δήμου Θεσσαλονίκης, για την πολύτιμη και ακούραστη συνεχή βοήθειά τους, χωρίς την οποία θα ήταν αδύνατον να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

.