18 Ιανουαρίου 2011

Επιστήμονες -1: "Μάσκα Μωρού"


Οι έγκριτοι επιστήμονες του τμήματος του 2ου Κύκλου Mαθημάτων, μετά από σοβαρή σκέψη, αποφάσισαν να βοηθήσουν τις νέες μητέρες, ώστε να διευκολύνουν τη ζωή τους και να βάλουν κι αυτοί ένα λιθαράκι στον τομέα της υπογεννητικότητας.





Ιδού τα επιτεύγματά τους:

Ο λαμπρός επιστήμονας Χρήστος Φον Μ., εμπνεύστηκε την καταπληκτική "Μάσκα Μωρού", η οποία δεν έχει καμιά σχέση με τη γυναικεία μάσκα προσώπου από αγγουράκι. Επίσης, δεν έχει καμία σχέση με τη μάσκα του Ζορό κι ούτε έχει σχέση με τη γνωστή μάσκα αερίων ή άλλες τυχόν μάσκες που κυκλοφορούσαν ως τώρα.

Η φανταστική αυτή μάσκα, φτιαγμένη από αντιαλλεργικά και αντιτοξικά υλικά, είναι εξαιρετικά απαλή - από επιλεγμένα υλικά που δεν πληγώνουν το ευαίσθητο δερματάκι των μωρών.
Τοποθετείται στο πρόσωπο του μωρού σας μόλις αρχίζει να λέει τα ακατάληπτα: "αγκού, ααα... μπε μπου μπα ντε ντα…" κ.λπ. και τα μεταφράζει αυτόματα, π.χ. σε: "χι-χι, τι ωραίο χρώμα που έχει το ταβάνι…", ώστε να καταλαβαίνετε -αμέσως και χωρίς κόπο- τι λέει το καμάρι σας.

Κάνει θαύματα σε μωρά που γκρινιάζουν ή κλαίνε, μια και οι μαμάδες (τοποθετώντας απλώς την εκπληκτική "Μάσκα Μωρού" στο προσωπάκι τους), μαθαίνουν έγκαιρα αν το μωρό τους πεινάει, τα 'χει κάνει πάνω του, ζεσταίνεται, δεν του αρέσει το πρόγραμμα της τηλεόρασης και άλλες τέτοιες, πολύτιμες, πληροφορίες.


Η "Μάσκα Μωρού" θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά
σε ροζ και γαλάζιο χρώμα.




(Μην ξεχάσετε να ζητήσετε να δείτε και τα ειδικά εξαρτήματα-γκάτζετ που προστίθενται στη μάσκα, ώστε να μεταφράζουν τα ακατάληπτα του μωρού σας και σε άλλες γλώσσες.)



.