18 Ιανουαρίου 2011

Επιστήμονες -5: "Μετατροπέας Ήχου Μωρών" & "Βραχιόλι GPS"

Θα κλείσουμε τις ανακαλύψεις των επιστημόνων μας και την συμβολή τους στη διευκόλυνση των μαμάδων, με 2 τελευταίες Εφευρέσεις:



Ο αξιέπαινος επιστήμων: Τάσος Π. μετεξέλιξε τη "Μάσκα Μωρού" και εισηγήθηκε τον "Μετατροπέα Ήχου Μωρών".

Ο Μετατροπέας είναι μια συσκευή που τοποθετείται οπουδήποτε στο χώρο που βρίσκεται το μωρό σας. Συλλαμβάνει τους ακατάληπτους ήχους που βγάζει το σπλάχνο σας και τους μετατρέπει σε λέξεις π.χ. "τώρα θα δεις παλιοκουδουνίστρα που μου πήρες τα αυτιά…"

(όρα και Επιστήμονες-1).

Επιπλέον, έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο και τηλεόραση, είτε για να ακούτε και να βλέπετε εσείς, είτε για να αφήνετε το μωρό σας να αποβλακώνεται και να μένει ήσυχο καθώς είστε απασχολημένη και κάνετε άλλες δουλειές.

Πλεονέκτημα: Ο προηγμένος "Μετατροπέας Ήχου Μωρών", έχει ήδη ενσωματωμένες 100 γλώσσες.








Η καταξιωμένη επιστημονική συνεργάτης μας: Κατερίνα Ι. ανακάλυψε το "Βραχιόλι GPS". Το φοράτε στον καρπό του μωρού σας και ξέρετε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται.

Για να το περιγράψουμε επακριβώς με τα λόγια της επιστήμονος:

"Ειδικό , μαλακό, δε βγαίνει (εκτός αν το βγάλετε εσείς), αντιαλλεργικό, αποστειρωμένο. Διαθέτει και εξάρτημα για να σας λέει πού βρίσκεται ακριβώς."

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλός. Ας πούμε ότι το σκανταλιάρικό σας κρύφτηκε κάπου, όπως συνηθίζουν οι μπόμπιρες ή επειδή ήρθε η ώρα της φρουτόκρεμας που απεχθάνεται.

Παίρνοντας στα χέρια σας τη συσκευή και θέτοντάς την σε λειτουργία, σας οδηγεί αυτόματα: "Δυο βήματα αριστερά, ένα βήμα εμπρός κλπ", μέχρι να σας κατευθύνει ακριβώς στο κρησφύγετο του μπόμπιρα και να του κάνετε: "Τσσααααα..., μάντεψε ποιος ήρθε!"






Τ Ε Λ Ο Σ