18 Ιανουαρίου 2011

Επιστήμονες -3: "Κρεβάτι Μπέιμπι-Σίτερ"

Οι διαπρεπείς επιστήμονες: Λάζαρος Μ. και Σοφία Σ., αν και επένδυσαν πολύτιμες ώρες εργασίας σε ανεξάρτητες μελέτες, τελικά κατέληξαν σχεδόν στην ίδια ανακάλυψη.
Στο μοναδικό:

"Κρεβάτι Μπέιμπι-Σίτερ"!

Ο Λάζαρος τόνισε ότι είναι ένα κρεβάτι που πάντα ταΐζει, καθαρίζει και νανουρίζει το μωρό, ενώ η Σοφία του πρόσθεσε ειδικά κουμπιά επιλογών διατροφής όπως: ΓΑΛΑ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΑΓΗΤΟ κ.λπ. ώστε το μωρό να ταΐζεται αυτόματα με ό,τι τραβάει η όρεξή του.

Το μοναδικό αυτό κρεβάτι είναι πολύτιμο βοήθημα σε κάθε νέα μητέρα, αρκεί να προσέξει τις παρενέργειες, όπως μας τις περιέγραψε και επεσήμανε τους κινδύνους τους, ο ειδικός επί του θέματος Λάζαρος Μ:
"Το μωρό θα αγαπήσει πολύ το "Κρεβάτι Μπέιμπι-Σίτερ" και δε θα σας καταδέχεται ως γονιό."

Το σημαντικό μήνυμα που δίνει στις μητέρες και γενικότερα στους γονείς, ο εξαίρετος αυτός επιστήμονας, είναι ότι πρέπει να ασχολούνται προσωπικά με τη φροντίδα του μωρού τους (και γενικότερα των παιδιών τους), επειδή αυτή η άμεση επαφή ευνοεί τη δημιουργία άρρηκτων ψυχολογικών δεσμών μεταξύ τους.



Με λίγα λόγια, μας επισημαίνει έντεχνα, ότι τα παιδιά, εκτός από φροντίδα (που μπορεί να την προσφέρει άμεσα και ένα ...απλό "Κρεβάτι Μπέιμπι-Σίτερ"), χρειάζονται και ΑΓΑΠΗ.